AntariaServicii

Pentru toate produsele livrate si montate de noi, asiguram service in garantie si post garantie, mentenanta pe baza de contract.

Echipele noastre de service sunt oricand pregatite sa intervina pentru reparatii urgente.

Detinem un stoc de piese de schimb care ne permite rezolvarea solicitarilor intr-un timp foarte scurt.

SC ANTARIA SRL a fost infiintata in 2003 avand ca obiect de activitate distributia de ferestre si usi din aluminiu si PVC.

Din 2004 am devenit producatori de tamplarie din aluminiu si PVC si reprezentanti autorizati HORMANN – Germania lider mondial in productia de usi de garaj, usi industriale, porti etc.
antaria
antaria
In 2006 am introdus in portofoliu usile automate glisante produse de noi cu componente GEZE- Germania.

Implicarea necontenita a patronatului in activitatea firmei precum si implementarea sistemului de management ISO9001 au condus atat la cresterea eficientei productiei cat si la sporirea calitatii produselor.

Urmand trendul firesc de dezvoltare, in anul 2015 am devenit producatori de tamplarie rezistenta la foc din profile de aluminiu SCHUCO, prin obtinerea Agrementului tehnic de la MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE.

2016 este anul marilor schimbari.Odata cu mutarea intr-un sediu nou, mult mai spatios, am achizitionat un set nou, complet, de utilaje pentru productia de usi si ferestre din aluminiu de la producatorul ELUMATEC Germania.

Si iata-ne astfel ajunsi in 2017 pregatiti sa satisfacem cele mai inalte exigente de calitate in materie de ferestre si usi din aluminiu si pvc cu termene de livrare reduse.
antaria

Contactează-ne acum pentru mai multe informații!

Respectul față de propriul nume și față de client.

Contact

Contactati-ne

0740 144 140